Native American Art

Saturday, February 18, 2017

Bratara 1AR by UnoAerre, autentica, placata cu aur de 18 K, splendida / Rezervata D.
- bratara este alcatuita din piese duble fata de alte bratari ale aceluiasi brand recunoscut in Italia si in intreaga lume pentru bijuteriile superbe pe care le realizeaza.
O asemenea bratara [ din lantisoare impletite sub forma oaselor de herring ] costa 100 dolari si chiar mai mult.
- bratara are atasat un banut cu numele brandului dar si cu numele tarii producatoare - in relief; placuta aceasta are rol de talisman, aducand noroc celei care o poarta.
- lungime - 22 cm [ cu sistem de inchidere inclus ]
- este o bratara robusta, avand in jur de 50 gr.
- nu-si schimba culoarea datorita materialului pretios cu care este placata.
- culoare reala - auriu clar, conform aurului de 18 K; nuantele de culoare verde care apar in unele fotografii sunt rezultatul reflectiei culorii verde tuborg al copertinei de deasupra; fotografiile acestea sunt executate afara, la lumina naturala dar si la interior - cele in care apare manechinul
- stare - impecabila
Achizitionata din Roma, Italia; bratara nu si-a pierdut stralucirea si nu se va intampla acest lucru daca va fi depozitata si intretinuta in conditii potrivite bijuteriilor din pietre sau metale pretioase.
Made in Italy
Pret - 120 lei; plata in cont bancar; taxe incluse


AICIAICI sau AICI bratari minunate ale acestui designer care s-a impus prin creatiile sale, prin frumusetea acestora, prin ideile inovatoare dar si calitatea noilor aparitii in domeniul bijuteriilor.

No comments:

Post a Comment